Just nu får vi in stora mängder mailförfrågningar på specialtillverkade produkter. Detta medför en lite längre svarstid än normalt. Men leveranstiden på våra standardvaror påverkas inte av detta. De skickas och levereras inom den tid som står på varje produkts egen artikelsida.  


STÅLMILJÖ

Svensktillverkade produkter i cortenplåt för privat trädgård och offentlig miljö.

Hantverk med robust, spännande form och god kvalité.

Designade i ett material som tillsammans med naturens krafter åldras på ett vackert sätt.


Corten är ett mycket omtyckt material. Den rostbrunt vackra och underhållsfria ytan har verkligen gått hem hos trädgårdsälskare världen över.

Våra produkter finns i dag över hela Sverige och även i Norge, Finland och Danmark. Planteringskärl, eldfat, skärmväggar, odlingsramar och rabattkanter/kantstöd är bara några av alla våra fina produkter som vi tillverkar och säljer direkt till både privatpersoner och företag samt genom våra återförsäljare inom markanläggning och trädgårdsdesign. Produkterna går att finna både i stora och små trädgårdar samt på innergårdar, skolgårdar, parker, gravgårdar, torg, butiksentréer, hotellanläggningar, gallerior, gågator och på många, många fler platser.

Vi är enormt tacksamma och glada över all fin respons vi får och att efterfrågan är så stor på våra fina cortenprodukter.